Sayfalar

Nişantaşı / Teşvikiye

  • All Sports Cafe
  • Juno
  • The House Cafe Corner




All Sports Cafe:


20 yıllık geçmişiyle Nişantaşı ve İstanbul'un köklü cafelerinden hatta cafe kültürünün oluşmasında öncü olan işletmelerden biri All Sports Cafe. Etiler ve Nişantaşı'nda iki şubesi bulunan cafenin çok çeşitli bir yemek ve içecek menüsü bulunuyor. Fiyatları yüksek bulunsa da çalışanları ve ambiyansı çokça övgüler almış. Etiler şubeyi bilmiyorum ama Nişantaşı şubesi köpekleri seve seve kabul ediyor. 
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 247 46 23



Juno:


Abdi İpekçi Caddesi'nin bir paralel sokağında bulunan Juno zengin bir menüye ve geniş bir bara sahip hoş bir cafe ve restoran. Hatta ve hatta Nişantaşı'nın en iyi 3-4 cafesinden biri olduğu söyleniyor. Olumsuz bir yoruma rastlamadım internette bunun üzerine köpekleri de kabul etmeleri pastanın üzerine krema olmuş. 
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 291 57 23



The House Cafe Corner:


Teşvikiye Camii'nin yanında, Atiye Sokak girişinin hemen yanında bulunan The House Cafe Corner, Nişantaşı'nda yaşamın kalbinin attığı noktalardan biri. Müdavimleri çok fazla, tabii beğenmeyenleri de... Maçka Parkına yakın oluşuyla köpeğinizle yürüyüş sonrası uğramak için ideal bir konuma sahip olduğunu itiraf etmek lazım.  
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 327 17 74