Sayfalar

Bebek / Arnavutköy


  • Bebek Kahve
  • Bebek Koru Kahvesi
  • Bodrum Mantı Cafe
  • Catz
  • Happily Ever After
  • Kırıntı
  • Lucca
  • Taps Bebek
  • The Upper Crust Pizzeria



Bebek Kahve:


Bebek parkının hemen yanında bulunan tarihi, eski moda bir kahve olan Bebek Kahve de köpeğinizle gidebileceğiniz yerlerden biri. Bir "kahve"ye göre fazla fiyatlı bir yer olsa da sahilde yürüyüş arası bir çay için durulabilir.      
    Websitesi 
    Telefon: 0 (212) 257 54 02



Bebek Koru Kahvesi:

Kahvaltısı ve brunch'ıyla öne çıkan Bebek Koru Kahvesi köpeğinizle vakit geçirebileceğiniz bir mekan lakin fiyatların yüksekliği konusunda internette çokça yorum mevcut. Gitmeden bir araştırmakta fayda var. 
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 287 56 07



Bodrum Mantı Cafe:


Bodrum Mantı'nın İstanbul ve Bodrum'daki toplam 5 şubesinden ilki olan Arnavutköy şubesi güzel mantıları ve orijinal tatlılarıyla öne çıkan ve köpeğinizle Boğaz'da sıkı bir yürüyüş sonrası dinlenip karın doyurabileceğiniz bir yer.   
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 263 29 18 - 19

Catz:



Catz, İstanbul'un muhtemelen en hayvan dostu mekanı. Bebek Parkı'nın karşısındaki bu küçük ve güzel cafe iç mekan veya balkon ayırt etmeksizin evcil hayvanları kabul ediyor. Bununla da kalmayıp  onları da en az insanlar kadar güzel ağırlıyor. Her daim dolu su kaplarının yanında evden getirdiğiniz mamayla doldurabileceğiniz mama kapları da mevcut.    
    Websitesi 
    Telefon: 0 (212) 257 10 55


Happily Ever After:



Bebek denince akla gelen mekanlardan biri olan Happily Ever After caddeye bakan açık kısmında evcil hayvanları kabul ediyor. Boğaz'da bir yürüyüş sonrası çay kahve molası için düşünülebilecek bir cafe. Ancak söylemekte fayda var fiyatları ortlamanın çok üzerinde, gitmeden bir menüye göz atmak iyi olabilir.   
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 263 41 38



Kırıntı:



80'li yıllarda bir büfe olarak yola çıkan şimdi İstanbul'daki 4 şubesiyle hizmet veren %100 yerli, çok lezzetli, konsept cafe ve restoranlar zinciri Kırıntı. Bebek şubesi ise semtin diğer pek çok cafe ve restoranı gibi evcil hayvan kabul ediyor. Sadece çay kahve değil güzel yemekler ve tatlılar da olsun isterseniz yürüyüş arasında Kırıntı iyi bir alternatif olabilir.       
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 257 67 27



Lucca:



Bebek'in önemli cafe & bar konseptli mekanlarından biri olan Lucca da köpeğinizle vakit geçirebileceğiniz yerlerden. Hatta Lucca, İstanbul'da köpeklerin baş köşede olduğu, insanlar için hayvanların rahatının bozulmadığı nadir yerlerden bir tanesi. Konumu merkezi, menüsü zengin lakin fiyatlar ortalama üstü.   

    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 257 12 55



Taps Bebek:



İstanbul'un en ciddi brewery/brasserie'lerinden bir tanesi Taps Bebek. Yemekleri de gayet güzel olsa da mekanın imzası 20 çeşitin üstünde, kendi üretimleri olan biraları. Köpeğinizle zorlu bir yürüyüşten sonra buz gibi bira eşliğinde nefeslenebileceğiniz Boğaz'ın güzel mekanlarından biri Taps Bebek.       
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 263 87 00



The Upper Crust Pizzeria:



Çırağan ve Bebek olmak üzere iki şubesi bulunan The Upper Crust lezzeti ve konseptiyle ana akım pizzeria'lardan ayrılan güzel bir restoran. Yorucu ve acıktıran bir yürüyüş sonrası köpeğinizle kendinizi buraya atıp nefis bir pizza yanında buz gibi bir bira veya güzel bir şarap içebilirsiniz.        
Websitesi
Telefon: 0 (212) 265 0 266