Sayfalar

Beyoğlu / Cihangir / Galata / Asmalımescit


  • Cafe Fîruz
  • Cherrybean Coffees
  • Kaktüs
  • Limonlu Bahçe
  • Cafe Smyrna
  • Susam Cafe


Cafe Fîruz:


Semtin göbeğinde yer alan Cafe Fîruz, Cihangir'in en eski kafelerinden. Kahvaltısı ve çaylarıyla öne çıkıyor. Daha önce gitmedim ama gidenlerden hem olumlu hem olumsuz yorumlar duyduğum oldu. Siz gitmeden önce gitmiş olan güvendiğiniz birine danışın veya internette mini bir araştırma yapın bence.  
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 252 02 41



Cherrybean Coffees:



Galata'da bulunan bu "butik kahveci" pek çok farklı çeşitte kahve çekirdeğinden isteğiniz üzerine çekilmiş tanelerle çok lezzetli kahveler hazırlıyor. Eğer köpeğinizle yürüyüş rotanız buralardan geçiyorsa ve her köşebaşındaki vasat zincir kahvecilerden farklı bir tat arıyorsanız Charrybeans'te bir mola verebilirsiniz. 
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 252 80 83



Kaktüs Kahvesi:


Sadece gezmeye gelenlerin değil gerçek Cihangirlilerin de uğrak mekanlarından, eski ve köklü bir işletme Kaktüs. Kahvaltı, yemek, içecek; her şey var. Pek çok da müdavim kedisi var. Kedilerle problemi olmayan köpekler için bir sorun yok; aksi takdirde ortalık biraz karışabilir. :) 
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 243 5731



Limonlu Bahçe:


Limonlu Bahçe, Beyoğlu'nun bir açılıp bir kapanan cafe ve restoranlarının arasında 14üncü yılını tamamlıyor bu sene. Atmosferiyle, lezzetli yemekleriyle ve zengin barıyla her daim gözde olmuş olan mekan evcil hayvanları da kabul ediyor. 
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 252 10 94



Cafe Smyrna:


Cihangir'in ve hatta İstanbul'un en iyi en gözde kafelerinden birisi Cafe Smyrna. Oldukça kaliteli bir müşteri profili ve güzel bir menüsü var. 12 yıllık tecrübeli işletme, köpeğinizle gidip güzel vakit geçirebileceğiniz, güzel şeyler yiyip içebileceğiniz hoş bir Cihangir cafesi. 
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 244 24 66



Susam Cafe:


Susam, kahvaltısı ve barıyla öne çıkan bir güzel Cihangir cafesi. Samimi bir atmosferi, sıcak bir dekoru var. Yiyip içecekleriniz de aynı şekilde başarılı. Üsteilk semtin diğer mekanları gibi kalabalık da değil, sakin. Köpeğinizin de sizin de huzur bulabileceğiniz bir yer Susam Cafe. 
    Websitesi
    Telefon: 0 (212) 251 59 95