Sayfalar

Caddebostan / Suadiye / Bağdat Caddesi / Bostancı


  • Chinese Express
  • Drip Coffeeist
  • Joker Bahçede
  • Kırıntı



Chinese Express:



Chinese Express, İstanbul'da 6 şubeyle hizmet veren bir Çin ve Japon lokantası. Diğer şubelerindeki uygulama nedir bilmiyorum ama Caddebostan şubelerinde evcil hayvanları ağırlıyorlar. Caddebostan sahilinde uzun bir yürüyüşten sonra oryantal lezzetler için iyi bir alternatif olabilir. 
    Websitesi
    Telefon: 0 (216) 467 40 90 - 91



Drip Coffeeist:


Bu butik ve güzel kahvecinin isminin yazılışı konusunda internetin kafası karışmış durumda. Drip Coffeeist, Drip coffee ist, Drip Coffee olmak üzere farklı yazılışlarla karşılaştım ama doğrusu Drip Cofeeist. Drip Coffeeist şu sıralar Galata'da bir şube daha açmış olsa da ilk şubesi olan Şaşkınbakkal yazımızın asıl konusu. Burada hem çok çeşitli çekirdeğin, çok farklı demlenişleriyle ortaya çıkan nefis kahveler içebilir hem de köpeğinizle soluklanabilirsiniz. 
    Websitesi
    Telefon: 0 (216) 360 35 47



Joker Bahçede:


Joker Bahçede, Taksim ünlü mekanı Joker'in Anadolu yakası versiyonu. Akşamları clubvari bir havaya büründğü için köpeğinizle gitmeniz tuhaf olabilir ama gündüzleri daha cafe tadında. Mekanın girişindeki 'güvenlik'ler  ve müşteri profili açısından pek olumlu şeyler okumadım ama yine de bir gidip denemek lazım. 
    Websitesi
    Telefon: 0 (216) 302 60 66



Kırıntı:


80'li yıllarda bir büfe olarak yola çıkan şimdi İstanbul'daki 4 şubesiyle hizmet veren %100 yerli, çok lezzetli, konsept cafe ve restoranlar zinciri Kırıntı. Bağdat Caddesi şubesi ise tıpkı Bebek şubesi gibi evcil hayvan kabul ediyor. Sadece çay kahve değil güzel yemekler ve tatlılar da olsun isterseniz yürüyüş arasında, Kırıntı iyi bir alternatif olabilir. 
    Websitesi
    Telefon: 0 (216) 356 64 68